Medior Backend/DevOps Developer


Medior Backend/DevOps Developer

Meld een Vermoeden - Den Haag/Rotterdam

36-40 uur per week

Ondermijnende criminaliteit, de vermenging van de onder- en bovenwereld zoals drugshandel, prostitutie, fraude en witwassen, is een groot maatschappelijk probleem. Om dit effectief aan te pakken en te bestrijden ontwikkelde wij in 2016 de methodiek ‘Meld een Vermoeden’: een integraal platform voor gemeenten waarop meldingen en vermoedens van ondermijning worden verzameld, hun informatiepositie wordt versterkt en ondermijning efficiënt kan worden aangepakt. Zo dragen wij bij aan een veilig Nederland.

 

Inmiddels maken vijfentwintig gemeenten in Nederland gebruik van onze methodiek en groeien we sterk. Om deze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een medior backend/devops developer die ons team komt versterken. Wil jij sociale impact maken, ben jij gedreven om nieuwe technologieën toe te passen en dé persoon die klanten wilt verwonderen met toffe features? Lees dan snel meer over deze functie!

 

Als backend/devops developer ben je verantwoordelijk voor het Meld een Vermoeden platform dat in de cloud(Azure) draait en beschikbaar is op Android, iOS en alle webbrowsers. Je doel is het uitbreiden en onderhouden van het platform en het allerbelangrijkste; dat het allemaal veilig en stabiel blijft draaien. Je streeft ernaar om technische uitdagingen creatief op te lossen. Daarnaast werk je samen met het team om Meld een Vermoeden zo succesvol mogelijk te maken.

 

 

Wij beloven jou..

.. te investeren in jouw ontwikkeling

Als organisatie doen we niet anders, investeren in klanten, markt en ons product, om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Wij geloven dat we dit alleen kunnen doen als onze familie meegroeit. En daarvoor moeten we ook investeren in ons team, dus ook in jou. 

.. ruimte te geven om te ondernemen binnen een startup

Meld een Vermoeden is nu nog een startup, maar zal deze stempel snel van zich afschudden en doorgroeien naar scale-up. Maar de startup mentaliteit? Die houden we. Dit betekent dat we de ondernemers blijven die bij een goed idee de koers durven te wijzigen, het liefst nog de volgende dag. Diezelfde ruimte krijg jij ook.

.. dat je positief kritische mening en verfrissende ideeën er écht toe doen

Bij ons geen ideeënbussen, ‘leuk idee, misschien voor Q2 volgend jaar’ en ‘zet ‘t even op de mail’. Heb je een goed idee? Overtuig onze CTO en dan gaan we ook echt mee aan de slag. Bij Meld een Vermoeden ben je geen klein deel van een groter geheel: jouw continue kritische kijk op de business en organisatie zijn essentieel voor de groei van ons bedrijf.

.. dat we je vanaf moment één veel verantwoordelijkheid geven

Werken bij een startup betekent werken in een klein team waar iedereen zijn eigen competenties, bijpassende taken én targets heeft. Veel verantwoordelijkheden, maar ook de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij jouw doelen gaat realiseren, linksom of rechtsom.

Jij belooft ons..

.. dat je minimaal een afgeronde WO opleiding hebt.

.. dat je minimaal 3 jaar ontwikkelervaring hebt met backend en DevOps development.

.. dat je ervaring hebt met Node.js, Express.js, TypeScript, GraphQL, MongoDB, ASP.NET Core, C#, MySQL, Kubernetes, Docker, YAML, Ansible, Helm, Grafana, Prometheus, Loki, Telegraf, Azure, Git en geautomatiseerde CI/CD pijplijnen.

.. dat je ervaring hebt met GitLab en React is mooi meegenomen, maar niet vereist. 

.. dat je bekend bent met Scrum en Security best practices zoals de OWASP TOP 10.

.. leergierig te zijn en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.

.. dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar werken@meldeenvermoeden.nl

En dan?

  • Als we een match zien tussen jou en de functie word je binnen een week gebeld door onze CTO Randy Tjin-Asjoe om meer te weten te komen over je skills en motivatie. Zien we geen match? Dan hoor je dat natuurlijk ook.

  • We plannen een online gesprek in.

  • Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we je vragen om te werken aan een opdracht.

  • De laatste stap is een kennismakingsgesprek met iemand uit het Management Team.

  • Gefeliciteerd! We zien je maandagochtend online op Teams. Vrolijk, enthousiast en ready to rumble!

Spreekt de vacature je aan, maar wil je meer weten over het bedrijf, de functie of het team voor je solliciteert? Dan kun je altijd bellen of mailen via (0)70 – 20 55 719 of werken@meldeenvermoeden.nl.

Fostered by
Meld een Vermoeden