Medior Full-Stack Developer


Medior Full-Stack Developer
Meld een Vermoeden - Den Haag
o.b.v. 36 - 40h per week

Ondermijnende criminaliteit, de vermenging van de onder- en bovenwereld zoals drugshandel, prostitutie, fraude en witwassen, is een groot maatschappelijk probleem. Om dit effectief aan te pakken en te bestrijden ontwikkelde wij in 2016 de methodiek ‘Meld een Vermoeden’: een integraal platform voor gemeenten waarop meldingen en vermoedens van ondermijning worden verzameld, hun informatiepositie wordt versterkt en ondermijning efficiënt kan worden aangepakt. Zo dragen wij bij aan een veilig Nederland.

Inmiddels maken al vijftien gemeenten in Nederland gebruik van onze methodiek en groeien we sterk. Om deze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een medior full-stack developer die ons team komt versterken. Wil jij sociale impact maken, ben jij gedreven om nieuwe technologieën toe te passen en dé persoon die klanten wilt verwonderen met toffe features? Lees dan snel meer over deze functie!

Als full-stack developer ben je verantwoordelijk voor het Meld een Vermoeden platform dat beschikbaar is op zowel Android, iOS en alle webbrowsers. Je doel is het uitbreiden en onderhouden van het platform en het allerbelangrijkste; dat het allemaal stabiel blijft draaien. Je streeft ernaar om technische uitdagingen creatief op te lossen. Daarnaast werk je samen met het team om Meld een Vermoeden zo succesvol mogelijk te maken.

Wij beloven jou..

.. te investeren in jouw ontwikkeling

Als organisatie doen we niet anders, investeren in klanten, markt en ons product, om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Wij geloven dat we dit alleen kunnen doen als onze familie meegroeit. En daarvoor moeten we ook investeren in ons team, dus ook in jou.

.. ruimte te geven om te ondernemen binnen een startup

Meld een Vermoeden is nu nog een startup, maar zal deze stempel snel van zich afschudden en doorgroeien naar scale-up. Maar de startup mentaliteit? Die houden we. Dit betekent dat we de ondernemers blijven die bij een goed idee de koers durven te wijzigen, het liefst nog de volgende dag. Diezelfde ruimte krijg jij ook.

.. dat je positief kritische mening en verfrissende ideeën er écht toe doen

Bij ons geen ideeënbussen, ‘leuk idee, misschien voor Q2 volgend jaar’ en ‘zet ‘t even op de mail’. Heb je een goed idee? Overtuig onze CEO en dan gaan we ook echt mee aan de slag. Bij Meld een Vermoeden ben je geen klein deel van een groter geheel: jouw continue kritische kijk op de business en organisatie zijn essentieel voor de groei van ons bedrijf.

.. dat we je vanaf moment één veel verantwoordelijkheid geven

Werken bij een startup betekent werken in een klein team waar iedereen zijn eigen competenties, bijpassende taken én targets heeft. Veel verantwoordelijkheden, maar ook de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij jouw doelen gaat realiseren, linksom of rechtsom.

.. dat je werkt op een van de tofste locaties van Den Haag

Meld een Vermoeden is onderdeel van het Yes!Delft The Hague start-up programma. Dit betekent uiteraard dat we meedoen in alle voordelen die dat met zich meebrengen. Zo hebben we een pooltafel, borrelen we het weekend in en staat de trein bij Laan van NOI om de hoek op je te wachten als dit nodig is. Of je rijdt naar huis met de auto van de zaak.

Jij belooft ons..

.. dat je minimaal een afgeronde WO opleiding hebt.

.. dat je minimaal 3 jaar ontwikkelervaring hebt met web- en mobile development.

.. dat je ervaring hebt met React, Redux, Express.js, TypeScript, GraphQL, MongoDB, Kubernetes en Git.

.. dat je ervaring hebt met Android (Kotlin) en/of iOS (Swift 4) is mooi meegenomen, maar niet vereist. 

.. dat je bekent bent met Scrum en geautomatiseerde CI / CD pijplijn.

.. leergierig te zijn en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.

.. naast code ook niet vergeet om (unit) testen te schrijven.

.. dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar werken@meldeenvermoeden.nl.

En dan?

  • Als we een match zien tussen jou en de functie word je binnen een week gebeld door onze CTO Randy Tjin-Asjoe om meer te weten te komen over je skills en motivatie. Zien we geen match? Dan hoor je dat natuurlijk ook.
  • Je komt langs bij ons in Den Haag voor een kop koffie met je toekomstig manager.
  • Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we je vragen om te werken aan een opdracht.
  • De laatste stap is een kennismakingsgesprek met iemand uit het Management Team.
  • Gefeliciteerd! We zien je maandagochtend op kantoor. Vrolijk, enthousiast en ready to rumble!

Spreekt de vacature je aan, maar wil je meer weten over het bedrijf, de functie of het team voor je solliciteert? Dan kun je altijd Joey van Haasen bellen of mailen via (0)70 – 20 55 719 of joey@meldeenvermoeden.nl.

Pilot Weimarstraat: Samen pakken we ondermijnende criminaliteit aan!


Ondermijnende criminaliteit, de vermenging van de onder- en bovenwereld is een groot maatschappelijk probleem en krijgt hierdoor landelijk veel aandacht. In het oplossen van dit probleem spelen gemeenten een cruciale rol.

Lees meer
Pilot Weimarstraat: Samen pakken we ondermijnende criminaliteit aan!
Fostered by
Meld een Vermoeden